Chauffeursdiensten
Arnhem en omgeving

Vertrouwd en comfortabel reizen met uw eigen wagen, zonder zelf achter het stuur te hoeven zitten. De ervaren en professionele chauffeurs van Taxicentrale Arnhem staan steeds tot uw dienst.

Uw wagen, onze chauffeursdiensten

Wat als u over eigen comfortabel vervoer beschikt, maar niet zelf achter het stuur wilt zitten? Het kan zijn dat u uw reistijd nodig hebt om te werken. Of dat u na een vermoeiende vlucht of lange dag vol intensief overleg niet voldoende bent uitgerust om veilig zelf te rijden. Wellicht gaat het om een speciale gelegenheid of zakendiner en rijdt u beter niet zelf na het nuttigen van enkele drankjes. Een taxi in Arnhem? Dat kan, maar in deze gevallen bieden wij u puur de chauffeursdiensten aan van de professionele, ervaren medewerkers van Taxicentrale Arnhem.

Vertrouwd, veilig en discreet

Ongeacht reden, bestemming of tijdstip, vanaf het moment dat onze chauffeur het stuur van uw wagen van u overneemt, is het onze verantwoordelijkheid om u op tijd op uw bestemming te brengen. Of om u daar op het gewenste moment weer op te halen. Veilig in uw eigen vertrouwde wagen kunt u zich op iets anders concentreren dan de weg. Op uw werk of op uw rust die onze discrete chauffeur respecteert. Of misschien wel op een ontspannen praatje als u dat wenst onderweg.

Uit en thuis, of enkele reis

U kunt de chauffeursdiensten van dit taxibedrijf in Arnhem inhuren voor de heen- en terugrit, maar als u dit wenst te doen voor een enkele reis, dan kan dat ook. U geeft ons door wat uw wensen zijn en onze chauffeur zorgt ervoor dat hij ruim op tijd op de afgesproken plaats is om het stuur van u over te nemen. Dat is pas echt zorgeloos rijden in uw eigen wagen!

20% korting

Als u telefonisch of online reserveert ontvangt u maar liefst 20% korting.

Bel 026-666-6666

Reguliere taxiprijzen

Instap Per KM. Per Minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39

Bekijk ook onze speciale tarieven voor luchthavenvervoer.

Specifieke wensen?

Stuur ons een bericht.

Wij horen graag waarmee we u kunnen helpen. Stel uw vraag en dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Wellicht heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten en we sturen u graag vrijblijvend een offerte.

Call Now Button
Chat openen
Taxi nodig?