Leerlingenvervoer
Arnhem en omgeving

Met het leerlingenvervoer van Taxicentrale Arnhem zijn uw kinderen of leerlingen in veilige en bekwame handen onderweg.

Onbezorgd naar school met taxi Arnhem

Taxi Arnhem verzorgt leerlingenvervoer in stad en regio Arnhem. Denk hierbij aan dagelijks leerlingenvervoer naar locaties voor (Bijzonder) Onderwijs, of aan schoolexcursies in kleine groep. In het geval van dagelijks terugkerend vervoer, zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk dezelfde chauffeur voor deze rit wordt ingepland. Leerlingenvervoer, en dan vooral in het geval van Bijzonder Onderwijs, vraagt om speciale vaardigheden en een bekende chauffeur verhoogt het gevoel van vertrouwdheid voor de kinderen. Daar dragen de medewerkers van Taxicentrale Arnhem graag aan bij.

Uw kind veilig op weg

Voor veel ouders is het niet mogelijk om hun kind dagelijks met eigen vervoer naar school te brengen en weer op te halen. Wanneer standaard openbaar vervoer dan geen optie is, bijvoorbeeld omdat het station of de bushalte te ver van de school af ligt, of omdat uw kind niet alleen zonder begeleiding kan reizen, is taxibedrijf Arnhem daar om uw kind veilig, vertrouwd en op tijd naar school te brengen. De verantwoordelijkheid voor het vervoer van uw kind naar school uit handen moeten geven, is voor ouders geen prettig gevoel. Maar leerlingenvervoer per taxi in Arnhem is een betrouwbare oplossing.

Betrouwbare partner voor het vervoer van uw leerlingen

Arnhem Taxi is een partner waar u goede afspraken mee kunt maken over het vervoer van uw leerlingen. Dat kan voor het dagelijks vervoer van kleine groepen leerlingen die niet alleen kunnen reizen en extra begeleiding nodig hebben, of voor schooluitstappen zoals een excursie voor een kleine groep leerlingen. Taxibedrijf Arnhem kan tot 7 leerlingen per taxibus vervoeren, of – naast onze gecertificeerde chauffeur – 6 leerlingen met een extra begeleider.

20% korting

Als u telefonisch of online reserveert ontvangt u maar liefst 20% korting.

Bel 026-666-6666

Reguliere taxiprijzen

Instap Per KM. Per Minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39

Bekijk ook onze speciale tarieven voor luchthavenvervoer.

Specifieke wensen?

Stuur ons een bericht.

Wij horen graag waarmee we u kunnen helpen. Stel uw vraag en dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Wellicht heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten en we sturen u graag vrijblijvend een offerte.

Call Now Button
Chat openen
Taxi nodig?