Taxicentrale Arnhem.
Zonder omweg een veilige keuze

Wij zijn er als u ons nodig heeft. Snel, betrouwbaar en tegen een scherpe prijs.

Taxi Arnhem brengt u overal

Zoekt u vervoer met duidelijke afspraken over het tijdstip van ophalen en aankomst, met een vriendelijke service en tegen de laagste prijs? Onze taxicentrale in Arnhem belooft u dat u zorgeloos en op tijd op uw plaats van bestemming arriveert. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Arnhem Taxi biedt kwaliteit met comfortabele en schone wagens. De representatieve chauffeurs van ons taxibedrijf in Arnhem kennen de omgeving van Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid op hun duimpje en weten overal de snelste weg. Bovendien voldoen zij allemaal aan de wettelijke kwaliteitseisen en regelgeving die Rijksoverheid oplegt aan de Nederlandse taxibedrijven. U zoekt een taxi in Arnhem? Wij bieden professionele service waar u met een gerust hart op kunt vertrouwen.

In Arnhem en omgeving

Arnhem is ons thuis. De behulpzame chauffeurs van taxi Arnhem kennen hun weg in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid. Een taxi station Arnhem, een rit naar het ziekenhuis, taxi centrum Arnhem, of een zakelijke rit naar een van Arnhems hotels, bedrijven of conferentielocaties. U noemt het, wij rijden!

Maar ook naar de luchthaven

Taxi Arnhem rijdt vooral in de stad Arnhem en haar directe omgeving. Maar dit Arnhems taxibedrijf verzorgt ook vervoer naar alle luchthavens die vanuit Arnhem per taxi bereikbaar zijn. Een taxi Arnhem Schiphol, of Arnhem Eindhoven Airport, het zijn maar enkele van onze vele vliegveldbestemmingen. De verantwoordelijkheid om op tijd op de luchthaven van uw keuze te arriveren, nemen wij als taxicentrale Arnhem graag van u over. Om er zeker van te zijn dat u uw vlucht niet mist, of dat u niet te lang moet wachten bij uw terugkeer, checken wij natuurlijk uw vluchtgegevens!  

20% korting

Als u telefonisch of online reserveert ontvangt u maar liefst 20% korting.

Bel 026-666-6666

Reguliere taxiprijzen

Instap Per KM. Per Minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39

Bekijk ook onze speciale tarieven voor luchthavenvervoer.

Specifieke wensen?

Stuur ons een bericht.

Wij horen graag waarmee we u kunnen helpen. Stel uw vraag en dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Wellicht heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten en we sturen u graag vrijblijvend een offerte.

Call Now Button
Chat openen
Taxi nodig?