Personenvervoer
Arnhem en omgeving

De goedkoopste taxi in Arnhem en omstreken vindt u al jarenlang bij ons.
Professioneel, servicegericht en altijd bereikbaar.

Personentaxi in Arnhem

Zoekt u vervoer met duidelijke afspraken over het tijdstip van ophalen en aankomst, met een vriendelijke service en tegen een gunstig tarief? Onze taxicentrale Arnhem belooft u dat u zorgeloos en op tijd op uw plaats van bestemming arriveert. Meer nog: wij zijn 24/7 bereikbaar. De representatieve chauffeurs van ons taxibedrijf in Arnhem kennen de omgeving van Arnhem-Noord, centrum Arnhem en Arnhem-Zuid op hun duimpje en weten overal de snelste weg. Zonder omweg en tegen een afgesproken scherp tarief brengen zij u waar u zijn moet. Bovendien voldoen zij allemaal aan de wettelijke kwaliteitseisen en regelgeving die Rijksoverheid oplegt aan de Nederlandse taxibedrijven. Taxicentrale Arnhem biedt een ophaalservice waar u met een gerust hart op kunt vertrouwen.

Welke bestemming heeft uw taxirit?

Een taxi in Arnhem-Noord, Arnhem-Zuid, naar centrum Arnhem of station Arnhem, of naar een bestemming in een omliggende gemeente. Wij zorgen voor comfortabel en schoon vervoer wanneer het u past. Ook brengt taxi Arnhem u graag naar een luchthaven van uw keuze, of haalt u daar op. Zodat u zonder de stress van zelf rijden en het parkeren van uw auto kunt genieten van uw vlucht. Met Arnhem Taxi komt u gegarandeerd beter uitgerust aan op uw bestemming.

Taxi Arnhem. Wie reist er mee?

Laat ons weten met hoeveel personen u met de taxi in Arnhem wilt reizen. Taxicentrale Arnhem zorgt dan voor aangepast vervoer. Een stijlvolle comfortabele Mercedes personenwagen voor maximaal 4 passagiers, of een praktische ruime taxibus waar tot 7 personen in kunnen worden vervoerd. Wij komen aan al uw reiswensen tegemoet.

20% korting

Als u telefonisch of online reserveert ontvangt u maar liefst 20% korting.

Bel 0645256172

Reguliere taxiprijzen

Instap Per KM. Per Minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39

Bekijk ook onze speciale tarieven voor luchthavenvervoer.

Specifieke wensen?

Stuur ons een bericht.

Wij horen graag waarmee we u kunnen helpen. Stel uw vraag en dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Wellicht heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten en we sturen u graag vrijblijvend een offerte.

Call Now Button
Chat openen
Taxi nodig?