Zorg- en ziekenhuisvervoer
in Arnhem en omgeving

Vervoer op maat naar ziekenhuis of zorginstelling, voor mensen die extra zorg nodig hebben.

Taxi Arnhem biedt zorgvervoer op maat

Het vervoer van mensen met een ziekte of een lichamelijke of verstandelijke beperking van en naar ziekenhuizen en zorginstellingen in Arnhem en omgeving, is een specialisatie die Taxicentrale Arnhem graag uitvoert. De chauffeurs van dit taxibedrijf in Arnhem zijn hiervoor speciaal opgeleid en hebben begrip voor de extra zorg die onze klanten in deze situatie nodig hebben. Natuurlijk behoort ook rolstoelvervoer tot de mogelijkheden. Het kan gaan om een enkele gelegenheid, of bijvoorbeeld om een rit naar het ziekenhuis die maandelijks of wekelijks gepland staat voor een medische behandeling.

Vanuit Arnhem een taxi naar ieder ziekenhuis of zorginstelling in Nederland

De 4 locaties van ziekenhuis Rijnstate in Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid, het Radboutumc in Nijmegen en Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede liggen allemaal in en rond Arnhem. Het zijn adressen die Taxicentrale Arnhem vaak op haar planning heeft staan. Naast deze ziekenhuizen zijn er nog tal van andere zorginstellingen en medische centra waar onze zorgzame chauffeurs u graag naartoe brengen. Woont u in Arnhem of in de directe omgeving binnen een straal van 15 km en wenst u vervoer naar een ziekenhuis of zorgcentrum elders in Nederland? Ook dat zorgvervoer regelen wij voor u. En natuurlijk geldt dat ook andersom: heeft u zorg- of ziekenvervoer nodig vanuit een andere plaats in Nederland, naar een ziekenhuis of zorginstelling in Arnhem of directe omgeving? De professionele chauffeurs van taxi Arnhem nemen hun taak serieus en brengen u in alle rust en comfort naar uw gewenste zorgbestemming.

Wat verstaat Arnhem Taxi nog onder zorgvervoer?

Het zorg- en ziekenvervoer van ons taxibedrijf in Arnhem behelst niet enkel ritten naar het ziekenhuis voor een medische behandeling. Denk ook aan dagelijks vervoer naar een medisch kinderdagverblijf, dagbesteding, een revalidatiecentrum of psychogeriatrische dagopvang. Wat de bestemming ook is, onze chauffeurs zijn zich ervan bewust dat rust, structuur en comfort belangrijk zijn voor deze speciale passagiers.

20% korting

Als u telefonisch of online reserveert ontvangt u maar liefst 20% korting.

Bel 0645256172

Reguliere taxiprijzen

Instap Per KM. Per Minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39

Bekijk ook onze speciale tarieven voor luchthavenvervoer.

Specifieke wensen?

Stuur ons een bericht.

Wij horen graag waarmee we u kunnen helpen. Stel uw vraag en dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Wellicht heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten en we sturen u graag vrijblijvend een offerte.

Call Now Button
Chat openen
Taxi nodig?