Groepsvervoer
Arnhem en omgeving

Het hele gezelschap in een taxi van Taxicentrale Arnhem

Samen op weg met taxi Arnhem

Samen een taxi delen is praktisch, gezellig en bovenal goedkoper! Bijvoorbeeld naar een familiefeest, personeelsfeest, of bruiloft. Op bedrijfsbezoek of met een aantal collega’s naar een congres. Samen op weg naar het vliegveld voor een zonnige vakantie of gewoon samen met uw vrienden een avondje stappen of naar het theater. Bij elke van deze gezamenlijke activiteiten brengt taxi Arnhem u waar u zijn wilt, op het moment dat u dat wilt. Vergeet niet uw taxi in Arnhem op tijd te reserveren; u wilt dat uw groepsvervoer goed is geregeld en dat uw gezelschap niet te laat op de gewenste bestemming arriveert. Bovendien krijgt u direct een korting van 20% op onze vaste taxitarieven als u vooraf belt of online reserveert.

Hoeveel reisgenoten kan taxicentrale Arnhem vervoeren?

Een gezelschap tot 4 personen past comfortabel in een luxe Mercedes personenwagen. Reist u met een grotere groep? Bij taxibedrijf Arnhem heeft u de mogelijkheid om met 7 passagiers tegelijk in een taxibus te reizen. Groepsvervoer met een taxibus is niet alleen een slimme keuze als uw reisgroep uit 5 tot 7 personen bestaat, het is ook een praktische oplossing als u veel bagage wilt meenemen. Taxibedrijf Arnhem brengt zowel uw reisgroep als de bagage in haar ruime taxibussen op het afgesproken tijdstip en voor het afgesproken tarief naar de juiste bestemming.

Waarom samen met de taxi?

Het mooie van het gebruikmaken van groepsvervoer per taxi, is dat de hele groep onbezorgd reist. De personenwagen of taxibus is ruim genoeg en er is niemand in het gezelschap die wakker en nuchter moet blijven, of die alleen voor de kosten van de gereden kilometers opdraait. Niemand die alleen verantwoordelijk is voor het veilig uit- en thuisbrengen van alle leden van de groep. Laat deze verantwoordelijkheid en zorg maar over aan de ervaren en wakkere chauffeurs van Arnhem Taxi!

20% korting

Als u telefonisch of online reserveert ontvangt u maar liefst 20% korting.

Bel 026-666-6666

Reguliere taxiprijzen

Instap Per KM. Per Minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39

Bekijk ook onze speciale tarieven voor luchthavenvervoer.

Specifieke wensen?

Stuur ons een bericht.

Wij horen graag waarmee we u kunnen helpen. Stel uw vraag en dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Wellicht heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten en we sturen u graag vrijblijvend een offerte.

Call Now Button
Chat openen
Taxi nodig?