Woon- en werkverkeer
Arnhem en omgeving

Per taxi naar uw werkadres? Goed geregeld en bovendien een duurzame oplossing.

Wie reist met taxi Arnhem naar het werk?

Naar het werk per taxi? Dat lijkt niet zo voor de hand liggend, maar het kan in veel gevallen een slimme manier zijn om op uw werkplek te arriveren. Bijvoorbeeld als openbaar vervoer geen optie is omdat het bedrijf waar u werkt op een afgelegen locatie is gevestigd, of omdat het bedrijventerrein geen goede busverbindingen heeft. Of wellicht ligt uw werklocatie midden in het centrum, waar onvoldoende ruimte is voor parkeerplaatsen en u dus niet met uw eigen auto terecht kan. Wat kan nog een reden zijn om woon- en werkvervoer per taxi te regelen? U wilt graag gaan werken, maar kunt tijdelijk niet zelf autorijden vanwege een gebroken enkel, verstuikte pols, of door gebruik van medicijnen die uw rijvaardigheid beïnvloeden. Of u heeft simpelweg uw reistijd hard nodig om in alle rust nog wat extra te kunnen werken voordat uw drukke werkdag vol vergaderingen weer start. Er kunnen tal van logische redenen zijn om te kiezen voor woon- en werkverkeer per taxi in Arnhem.

Voordelen woon- en werkverkeer per taxi voor werkgever

Bedrijfsvervoer per taxi in Arnhem is praktisch, efficiënt en bijzonder betrouwbaar. Daarnaast is het een groot voordeel dat uw werknemers niet allemaal individueel met eigen vervoer naar de bedrijfslocatie rijden. Het is een zeer duurzame oplossing die door verantwoorde ondernemers steeds vaker wordt erkend als een bijdrage aan duurzame bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan een dagelijkse rit vanaf station Arnhem naar uw bedrijf: alle collega’s die per trein reizen, brengen wij per taxi samen naar hun werklocatie. Ook kunnen wij verschillende  medewerkers die bij elkaar in de buurt wonen ophalen op hun thuisadres en hen daar na afloop van hun werkdag weer afzetten. Wij maken duidelijke afspraken met u over het ophalen en samen vervoeren van uw medewerkers, met een luxe personenwagen voor maximum 4 passagiers, of met een ruime taxibus die geschikt is om tot 7 personen in te vervoeren.

Taxicentrale Arnhem voor incidenteel én dagelijks bedrijfsvervoer

Taxi Arnhem biedt mogelijkheden voor vervoer naar en van de bedrijfslocatie op basis van dagelijkse ritten – al dan niet tijdelijk – maar ook voor incidenteel vervoer. Neem een personeelsuitstap, het jaarlijks uitje voor uw gepensioneerde werknemers, of een andere bedrijfsbijeenkomst. Taxicentrale Arnhem is de aangewezen partij om u of uw collega’s of werknemers stipt en veilig naar de afgesproken locatie te vervoeren.

20% korting

Als u telefonisch of online reserveert ontvangt u maar liefst 20% korting.

Bel 026-666-6666

Reguliere taxiprijzen

Instap Per KM. Per Minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39

Bekijk ook onze speciale tarieven voor luchthavenvervoer.

Specifieke wensen?

Stuur ons een bericht.

Wij horen graag waarmee we u kunnen helpen. Stel uw vraag en dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Wellicht heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten en we sturen u graag vrijblijvend een offerte.

Call Now Button
Chat openen
Taxi nodig?