Luchthavenvervoer
naar elk vliegveld vanuit Arnhem

Op tijd op de luchthaven en op tijd weer opgehaald? Laat taxi Arnhem die zorg van u overnemen. Als u uw luchthaventransport tijdig reserveert, ontvangt u tot wel 50% korting op ons reguliere kilometertarief.

Luchthavenvervoer

Op tijd op de luchthaven arriveren voor uw vlucht? Dat is een grote zorg als u met het vliegtuig reist. Een zorg die wij u graag uit handen nemen. Uiteraard haalt taxibedrijf Arnhem u bij terugkeer ook weer op tijd op. Om er zeker van te zijn dat u uw vlucht niet mist of dat u niet op uw vervoer moet wachten na uw terugvlucht, houden wij uw vluchtgegevens voor u in de gaten. Daar kan alvast niets meer misgaan!

Onze punctuele chauffeurs hebben ruime ervaring in personenvervoer van en naar het vliegveld. Een airport taxi van Taxicentrale Arnhem betekent: geen stress om een dure parkeerplaats op de luchthaven, of om het regelen van een huurauto. Wij zorgen voor betrouwbaar luchthavenvervoer, zodat u uw aandacht kunt richten op een zorgeloze vakantie of vruchtbare zakenreis.

Vanaf welk vliegveld vliegt u?

Wij verzorgen luchthavenvervoer tussen Arnhem en alle omliggende luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Een taxi van Arnhem naar Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport, Maastricht Airport, Brussel-Zaventem Airport, Brussel-Charleroi Airport, Düsseldorf Airport, Weeze Airport.. U geeft uw vluchtgegevens aan ons door en wij zorgen ervoor dat u veilig op de luchthaven aankomt.

Extra korting op luchthaventransport

Een rit van of naar een luchthaven betekent vaak heel wat kilometers. Valt dat niet veel duurder uit dan vervoer met de eigen wagen, of reizen met het openbaar vervoer? Ons taxibedrijf in Arnhem kan u hierin geruststellen. Als u ruim op voorhand uw rit telefonisch of online reserveert, dan kunnen wij u tot wel 50% korting bieden op het standaard taxitarief dat wij aanhouden voor ritten in Arnhem-stad en omgeving. Geen parking, geen zorgen, gunstig tarief! Bel eens naar Taxicentrale Arnhem en vraag wat wij op weg naar uw vakantie of zakenreis voor u kunnen betekenen.

Taxi Arnhem checkt uw vluchtgegevens en files

Een servicegerichte en gecertificeerde chauffeur van ons taxibedrijf in Arnhem brengt u op het afgesproken tijdstip naar de luchthaven waar uw vlucht vertrekt. Voor aanvang van de rit wordt de situatie op de weg gecheckt en worden eventuele files ingecalculeerd. De chauffeur meldt zich ruim op tijd op het afhaaladres, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u uw vlucht mist.

Omdat vluchttijden wel eens onverwacht veranderen, houden wij uw vluchtgegevens voor u in de gaten. Mocht uw vlucht vertraging oplopen, zijn uitgeweken, of geannuleerd, dan zijn wij daarvan tijdig op de hoogte en passen we onze planning aan. Met deze service hoeft u nooit lang te wachten als u bent geland en kunt u direct in een comfortabele taxi naar Arnhem stappen.

20% korting

Als u telefonisch of online reserveert ontvangt u maar liefst 20% korting.

Bel 026-666-6666

Reguliere taxiprijzen

Instap Per KM. Per Minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39

Bekijk ook onze speciale tarieven voor luchthavenvervoer.

Specifieke wensen?

Stuur ons een bericht.

Wij horen graag waarmee we u kunnen helpen. Stel uw vraag en dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Wellicht heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten en we sturen u graag vrijblijvend een offerte.

Call Now Button
Chat openen
Taxi nodig?