Station taxi Arnhem
Van en naar Centraal Station Arnhem

Reizen met de trein wordt een stuk gemakkelijker als u op tijd naar het station wordt gebracht, of er wordt afgehaald.

Taxi Arnhem Station

Met de trein reizen biedt veel voordelen, maar daarmee bent u vaak nog niet op uw eindbestemming. Taxicentrale Arnhem maakt het u gemakkelijk door u op elk gewenst tijdstip in alle comfort tot aan de hoofdingang van het station te brengen op het Stationsplein, of aan de Sonsbeekzijde aan de Amsterdamseweg. U hebt dan alle tijd om zonder parkeerstress uw trein te halen. Ook maken wij het u gemakkelijk door u op te halen bij Centraal Station Arnhem. Wij staan op u te wachten op het moment dat uw trein arriveert, zodat u geen tijd verliest met het zoeken naar een taxi of een aansluiting van de bus. Met ons taxibedrijf in Arnhem bent u vanaf het Centraal Station in geen tijd op de eindbestemming van uw keuze.

Waar vindt u uw stationtaxi?

U vindt ons op de taxistandplaats van Centraal Station Arnhem aan de hoofdingang op het Stationsplein en aan de Noordzijde, Arnhem Centraal Sonsbeekzijde, aan de Amsterdamseweg. De chauffeurs van Arnhem Taxi brengen u naar ieder gewenst adres in Centrum Arnhem, Arnhem-Noord, Arnhem-Zuid of in de omgeving van Arnhem. Taxi Arnhem brengt u vanuit Arnhem of de omliggende gemeentes ook graag naar het station toe. Bel ons of reserveer online, dan arriveert een van onze professionele chauffeurs op tijd op uw adres om u naar Centraal Station Arnhem te brengen.

Reserveer uw taxi Centraal Station Arnhem

Als u tijdig een taxi naar Station Arnhem reserveert, biedt Taxicentrale Arnhem u 20% korting op de gangbare taxitarieven. Minimaal 20 minuten van tevoren bellen om een taxi, of online reserveren, bespaart u dus flink wat reiskosten. Bovendien bent u, door vooraf uw stationtaxi te reserveren, ervan verzekerd dat er op tijd een taxi voor u klaarstaat. Geen wachttijd, geen stress! Een klantvriendelijke service van ons taxibedrijf in Arnhem, waarmee wij u graag op weg helpen.

20% korting

Als u telefonisch of online reserveert ontvangt u maar liefst 20% korting.

Bel 0645256172

Reguliere taxiprijzen

Instap Per KM. Per Minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39

Bekijk ook onze speciale tarieven voor luchthavenvervoer.

Specifieke wensen?

Stuur ons een bericht.

Wij horen graag waarmee we u kunnen helpen. Stel uw vraag en dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Wellicht heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten en we sturen u graag vrijblijvend een offerte.

Call Now Button
Chat openen
Taxi nodig?